Le boeuf d’Ennal

Le boeuf d'Ennal (rundvless)

Le boeuf d’Ennal is de officiële benaming voor dit rundvlees dat voornamelijk uit de Ardennen komt, meer bepaald van kwekers die werden geselecteerd voor hun vakkennis. In de Ardennen is er een belangrijke plaats voor het witblauwe ras met zijn robuustere dieren.

Deze runderen van kruisingen of zuivere rassen zijn perfect aangepast aan de groene landschappen van de Ardennen. Ze vinden er de natuurlijke omgeving die nodig is voor hun ontwikkeling.

De kalveren worden op de weilanden grootgebracht, met de melk van de moederkoe. De volwassen vaarzen eten gras en hooi. Dit eenvoudige maar natuurlijke procedé levert een smakelijk en authentiek donkerrood vlees op.

Boeuf d’Ennal werkt uitsluitend met het vlees van vrouwelijke dieren en kan zo de smaak en de kleur garanderen waar fijnproevers naar uitkijken. Om voor mals vlees te zorgen, laten we het vlees enkele weken rusten vooraleer het te versnijden. De liefhebber van een stuk heerlijk vlees weet dat te waarderen!

Rue des Fusillés 1
B-6690 ENNAL (VIELSALM)

M. Ghislain Van Reusel

Tél : +32 (0)14 32 11 45
GSM : + 32 (0)475 26 64 28

Avenue de la Salm, 50
6690 VIELSALM

+32 (0)80 21 50 52

En continuant à utiliser le site, vous acceptez l’utilisation des cookies. Plus d’informations

Les paramètres des cookies sur ce site sont définis sur « accepter les cookies » pour vous offrir la meilleure expérience de navigation possible. Si vous continuez à utiliser ce site sans changer vos paramètres de cookies ou si vous cliquez sur "Accepter" ci-dessous, vous consentez à cela.

Fermer